Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 12 augusti 2019

15% rabatt när du köper påslakan + örngott från Lovely Linen

Inget annat material är lika praktiskt som lin. Det är hållbart, vackert och enkelt att sköta. Lovely Linen håller dig varm när det är kallt och sval under varma sommarnätter. Inget slår känslan av att sova i linnelakan.

Linne är trendigare än på mycket länge. Den trendkänsliga inreder med bambudetaljer och linne och får den där härligt luftiga känslan som passar så fint i våra skandinaviska ljusa hem. Sängen bäddad med linnelakan som är naturligt skrynkligt ger an avslappnad och sensuell atomsfär som bara är så snygg.

Vackrare med åren

Linne är lättskött och åldras långsammare än andra material. Om du vårdar ditt linne på rätt sätt kan det hålla i generationer. Linne blir bara vackrare och mjukare ju mer det används.

I Land Shopping hittar du både välskräddade klänningar, toppar och byxor sytt i certifierat lin. Du kan köpa disktrasor, kökshanddukar och vackra dukar i detta fantastiska naturmaterial.

Just nu får du ett erbjudande på Love Linens omtyckta sängkläder. Köp påslakan + örngott och få 15 % rabatt.

Erbjudande just nu! Köp påslakan + örngott från Lovely Linen här

Ta mig till Land Shopping

Läs även: 1940-talets bästa bakknep – köp boken här

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen