Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 20 december 2018

3 böcker alla kan lära sig något av

Med nischade böcker kan du inte bara lära dig något nytt utan även skaffa dig ett intressant samtalsämne inför nästa sociala sammankomst. De vackra böckerna passar också bra som presenter till folk i alla åldrar.

Hästarna i staden Willy Klaeson

Det är inte så många generationer sedan som hästar istället för bilar fyllde gatorna i alla städer. Hur var det att leva i en stad där hästen var så närvarande? Vilka typer av olyckor skedde? Vilken utveckling skedde tack vare de starka djuren? Lär dig om en hästdragen brandkår i Sverige och hur man säkrast korsade en gata i New Yorks åkarhästtäta kvarter. Boken är även fylld av bilder från bland annat Stockholms stadsmuseum.

KÖP NISCHADE BÖCKER OCH LÄR DIG NÅGOT NYTT

BÖCKER

2. Hundar är livet Leif Liljeblad

Alla känner vi någon hundälskare. Kanske är du en själv? Då är den här boken ett måste! I första delen fokuseras det på kärleken mellan hund och människa och i den senare delen ges praktiska råd och tips om träning från valpåldern och uppåt.

3. Jenny Nyström: Illustratör och pionjär Elsebeth Welander-Berggren, Marie Rehnberg, Barbro Johnsson

Jenny Nyström är så mycket mer än sina häftiga tomtar. Under nästan 70 år av konstnärskap banade hon sin egen väg och gick rakt emot många av de grepp som var på modet. Tack vare lån från flera privatpersoner har aldrig tidigare visade verk kommit med. Den svenska kulturskatt som finns samlad i boken ger ett nytt perspektiv på Jenny Nyströms gärning.

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Vinterkampanj! Starka och pålitliga Kymco klarar alla jobben

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen