Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 29 oktober 2018

3 snöslungor som klarar vintern

Bor du på en snörik plats eller brukar du oftast skotta slask? Klarar du dig med en lätt eldriven maskin eller måste du satsa på en kraftfull bensindriven? Det finns en uppsjö snöslungor på marknaden. Land Shopping har valt ut tre bra maskiner.

Med 2017 snörika vinter färskt i minnet är det en god idé att göra rätt förberedelser i tid. Med en effektiv snöslunga, baserat på dina specifika behov, slipper du livsfarliga och isiga gångar och igensnöade garageuppfarter.

Även om det är bra motion att skotta för hand så tar det tid och är upphov till belastningsskador och smärta i ryggen. Dessutom är det tidskrävande.

Eldriven slunga för villatomten

STIGDA 8051

Här få du mycket snöslunga och en oväntat kraftfull maskin för att vara eldrivet. Det menar testsajten bäst-i-test.se, som är en oberoende sajt som testar alla sorters produkter i verkligheten och som har utdelat nästan full pott till den här modellen. Stiga ST 8051 passar den medelstora villatomten. Maskinen driver sig inte själv men är ändå lättkörd tack vara sin lätta vikt, 20 kg och klarar att röja ett cirka 5 cm tjockt täcke av blötsnö enligt testgruppen. Värre är det med packad snö som plogvallar. Den här modellen är en enstegssnöblåsare som drivs av ett 80 V-batteri och den tysta motorn kastar snön upp till 6 meter. LED-lampor hjälper dig att hitta startknappen även i mörkret. Har du fler eldrivna trägårdsredskap av samma märke kan du utnyttja samma batteri till dem och spara massor av pengar.

Klarar tuffa förhållanden

stiga 5262

Här får du skotthjälp som heter att duga. Stark snöslunga som kan hantera snö upp till 50 cm djup över stora och medelstora områden som uppfart, trottoarer och parkeringsplatser. Reversibla skidskoar Snow Hog-däck ger optimalt grepp och du har sex hastigheter att välja mellan. Ett tandhjul kan hantera alla typer av snö samt kasta snön upp till 10 meter. Här finns flera finesser som tillexempel LED-strålkastare, ett uppvärmt handtag och 230 V elstart.

Billig och nätt räddare i nöden

AL-Ko Snowline

Det här är en liten snöslunga som till lågt pris ser till att den lilla trädgården håller si snöfri. Den största fördelen är att du tar den snabbt i drift och kan lätt hänga undan den på en krok i förrådet eller fällas ihop för att ta minimalt med plats. Snowline 46 E är utrustad med ett elektrisk-dödmansgrepp, du kan ställa höjden på handtaget för att arbeta ergonomiskt. Den svänger också enkelt vid behov och slungar den bra,

Hitta fler utvalda produkter i land Shopping

Läs även: Effektiv pälsvårdshandske känd från Facebook

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen