Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 4 januari

30% på året-runt-jackan! Smidig dunjacka årets bästa köp

Ska du bara köpa en enda jacka under året och vill ha ett ytterplagg som ger mycket användning för pengarna ska du satsa på en smidig och lätt dunjacka.

 Skhoop från Åre designar kläder för aktivt uteliv som både är bekväma att röra sig i och snygga nog att ha på stan. Alltid med ett klädsamt kvinnligt snitt.
Skhoop från Åre designar kläder för aktivt uteliv som både är bekväma att röra sig i och snygga nog att ha på stan. Alltid med ett klädsamt kvinnligt snitt.

Dunjackan kan du bära nästan när som helst eftersom den inte är för varm en svensk sommarkväll eller för kall för att ha en vinterdag och du har en värmande tröja under.

Den går alltid att få med eftersom dun varken väger mycket eller tar särskilt mycket plats. Dunjackan en räddare i nöden. Efter löpturen är den skön, på hundpromenaden – helt enkelt när som helst.

Erbjudande! 30% på Skhoops lyxigaste dunjacka – köp här

Down jacket

Ska du vara aktiv i din jacka så ska du se till att den inte glipar när du sträcker upp armarna och att du kan röra armarna obehindrat i den och här hjälper det stretchiga materialet till.

Vind- och vattenavvisande

Luvan är skön att ha som extra skydd mot blåst och kyla.

Dunjackan Down Hood Jacket Deluxe från Skhoop är lite extra lyxig med stretch och skönt yttertyg som är vind och vattenavvisande tack vare en miljövänlig impregnering. Den andas och är packbar och har en dragkedja som glimmar!

Hitta fler utvalda jackor och fritidskläder i Land Shopping

Läs även: Handledsvärmare – bästa hjälpen för dig som är frusen

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen