Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 4 januari 2019

25% på året-runt-jackan! Smidig jacka årets bästa köp

Ska du bara köpa en enda jacka under året och vill ha ett ytterplagg som ger mycket användning för pengarna ska du satsa på en smidig och lätt jacka.

 Skhoop från Åre designar kläder för aktivt uteliv som både är bekväma att röra sig i och snygga nog att ha på stan. Alltid med ett klädsamt kvinnligt snitt.
Skhoop från Åre designar kläder för aktivt uteliv som både är bekväma att röra sig i och snygga nog att ha på stan. Alltid med ett klädsamt kvinnligt snitt.

Tunna smidiga mellanlagersjackan Kathy Jacket kan du bära nästan när som helst eftersom den inte är för varm en svensk sommarkväll eller för kall för att ha en vinterdag och du har en värmande tröja under.

Den går alltid att få med eftersom dun varken väger mycket eller tar särskilt mycket plats. Jackan en räddare i nöden. Efter löpturen är den skön, på hundpromenaden – helt enkelt när som helst.

Erbjudande! 25% på Skhoops lyxiga mellanlagerjacka – köp här

Erbjudandet gäller 10 januari-29 februari 2020, eller så långt lagret räcker.

Ska du vara aktiv i din jacka så ska du se till att den inte glipar när du sträcker upp armarna och att du kan röra armarna obehindrat.

Vind- och vattenavvisande

Luvan är skön att ha som extra skydd mot blåst och kyla.

Jackan Kathy Jacket från Årebaserade företaget Skhoop kan du använda i alla väder tack vare den miljövänliga impregneringen. Den är lätt och packbar så du får med den överallt och har lycraband runt hövan så att den sluter till tätt och skönt och ger perfekt passform.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Handledsvärmare – bästa hjälpen för dig som är frusen

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen