Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 8 augusti 2018

5 starka skäl! Cykeln är höstens smartaste investering

Skonsamt för miljön. Bra för kroppen och huvudet. Det är bara att trampa. Investera i en ny cykel inför hösten! Det är väl spenderade pengar.

1. Spara pengar

En modern cykel som man sköter väl håller 10-15 år minst. Kostar den cirka 6000 kr som blir kapitalkostnaden per år bara 400 kr.

2. Starkare hjärta

Cykling är känt för att reducera risken för hjärtsjukdomar med upp till 50 procent. Att cykla några gånger i veckan i bara 30 minuter hjälper dig att bygga muskelstyrka och förbättra din hjärt- och lungfunktion.

3. Motionen blir av

Med en ny skinande cykel i förrådet så har du en fantastisk morot till att ta cykeln när du ska handla, precis som rekommenderas av läkare och hälsoexperter för att vi ska leva längre.

4. Skonsamt för miljön

Välj cykeln då och då istället för bilen och känn dig som en hjälte. Ditt val är en viktig insats för framtiden.

5. Bättre sexliv

Inte minst: cykling är en vitaminkick för ditt sexliv. Eftersom trampandet förbättrar din kärlhälsa, så ger du näring åt din sexlust genom att öka din uthållighet och skicka endorfiner till hjärnan som stimulerar utsläppet av dopamin.

Köp modern och lättcyklad damcykel här

Göteborgsbaserade cykelmärket Otis Bikes erbjuder hållbara cyklar utan onödig utrustning bra pris. 2018 års modell Vintage har looken som man vill att en rejäl damcykel ska ha.

Köp fina Otis Vintage i Land Shopping och få hem dem på bara 3 dagar – helt fraktfritt.

FOTO: Rickard Croy

Hitta lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping

Läs även: Vissa saker var bättre förr: Boken med baktips från mormors tid

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen