Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 26 juli 2018

5 tips för hur du sover bättre i sommarhettan

Sommarvärmen är ljuvlig men på nätterna kan den vara en pina. Tack och lov finns det knep som gör det behagligare och som kommer få dig att sova bättre redan ikväll!

 Lakan i linne från Lovely linen – både svala och vackra!
Lakan i linne från Lovely linen – både svala och vackra!

1. Välj svala sängkläder

Det är dags att packa ner dina sidenlakan och spara dessa till vintern. Satsa i stället på linne och bomull, materialen låter din hud andas och transporterar fukt och värme. Och vem behöver egentligen täcket inuti när termometern står på 25 plus? Plocka ut det och sov bara med påslakanet.

Köp svala och vackra sängkläder här

lovely linen

2. Ta fram kylklamparna

I dessa tider funkar de inte bara på picknicken. Lägg några stycken i lakanet och du kommer känna en stor skillnad. Om du inte har kylklampar hemma så funkar petflaskor med is minst lika bra.

3. Frys in ditt lakan

Såklart kommer de tina under nattens gång men det är i alla fall väldigt skönt när du väl lägger dig och framförallt: det kommer bli mycket lättare att lyckas somna från första början.

4. Gör din egen bris

Om du har en fläkt hemma så kan du använda den på fler sätt än att bara trycka igång den. Lägg en bricka med is framför den. Fläkten kommer ta upp all smältande is och sprida en mycket svalare bris.

5. Sov ensam

Kanske inte jätteroligt men vi vet ju att människokroppar alstrar värme. Desto närmare du ligger bredvid någon annan, desto varmare kommer det bli. I dessa tider är det absolut bäst att sova ensam om du vill sova bra.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Vik en snygg servettros – på bara 30 sekunder

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen