Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 12 april

5 tips! Må bra i vardagen från morgon till kväll

God hälsa handlar om som att skapa en vardag att må bra i. Gör din personliga må bra-lista. Här är fem kom i gång-tips.

1. Duka vackert till vardags

FOTO: Roland Persson

Det spelar ingen roll hur många gröna juicer man dricker om man stressar i vardagen. Unna dig lugna måltider. Duka med serien Mon Amie eller Ostindia från Rörstrand, mixa och matcha och njut av vardagslyxen.

mon amie ostindia

2. Bara vara med stämningsfullt ljus

Tänd ljus i din omgivning och låt dig bara vara. Satsa på ljusslingor i trädgården eller kanske Kattvik mässingsljusstake med stormglas som passar perfekt för trädgårdshäng när mörkret faller. En vacker fotogenlampa eller lykta Hallon från Orrefors är en älskad klassiker som Land Shopping har erbjudande på i 3-pack just nu.

stämningsljus

3. Odla din egen lycka

Du behöver inte ens odla oftast räcker det att bara vara i trädgården för att det psykiska välmående ska få en boost. Ett enkelt sätt att odla är att använda sig av lådor och krukor. Land Gardens modeller i stål är snygga och hållbara och passar i moderna som lantliga alla miljöer.

Land Garden

4. Brodera och sätt händerna i arbete

Känslan att få göra något med sina händer är läkande. Låt ett broderi bli din ventil och hjälpa dig att släppa tankarna och bara vara i nuet. Materialsats Granatäpple är en vacker nyhet i Land Shopping just nu.

Broderi

5. Basta och slappna

Värme producerar vi serotonin och oxytocin – glädje- och avslappningshormoner som motverkar stress, nedstämdhet och aggression. Med Mobiba bastutält kan du basta var du vill till och med på en klippa vid havet. Den tar bara 45 minuter att slå upp och få varm.

Bastutält

Upptäck Land Shopping – lokalt hantverk och kända varumärken.

Läs även: Här är disktrasan som stoppar snusket i köket

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen