Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 2 oktober 2018

Aktiv stil! Kläder för äventyr under bar himmel

Skippa att köpa något som bara är trendigt. Satsa på kläder som både är snygga och som har funktion. Hitta kraft till vardagen i det naturnära och njut av hösten i smarta plagg från Åre.

Allt fler tycker det är onödigt att investera i plagg som bara har en funktion. Med kläder från Årebaserade Skhoop kan du klä dig smart och snyggt både för staden, fjället, skogen och den ruggiga hundpromenaden.

Vägra att frysa

Nöj dig inte med fritidskläder som är en nedskalad version av herrmodellerna – om du vill kan du även utomhus känna dig snygg och feminin i plagg som både har silhuett och markerad midja och härliga färgval.

Vägra att frysa i höst och satsa på den lätt vadderade byxan med feminin skärning och stretchpaneler i sidorna. Kombinera den med någon av Skhoops världsberömda kjolar och du är redo för en dag utomhus.

Njut av hösten – köp funktionslooken här!

Mjuka, varma koftor i ull – upptäck dem i Land Shopping

Läs även: 5 vårdande tips – så sköter du ditt fårskinn på rätt sätt

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen