Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 27 oktober 2021

Allt-i-ett-rätter – receptboken som gör dig vardagssmart

En panna, en gratäng, en paj eller smart plåtmat. Allt blir lätt när maten lagas tillsammans i ett. Matkreatören och bloggaren Madeleine Landleys bok Allt-i-ett-rätter är fylld med inspirerande recept som gör dig vardagssmart.

 Allt i ett-rätter är en perfekt resträddare, tipsar Madeleine Landley.
Allt i ett-rätter är en perfekt resträddare, tipsar Madeleine Landley.

Kycklingpanna med potatismynt och morötter. Mums! Gott och vackert.

Eller vad sägs istället om stora köttbullar smaksatta med småländska isterband som får puttra tillsammans med tagliatelle i krämig tomat och vitvinsås? En allt-i-ett-husmanrätt som garanterat mättar alla i familjen och som bara är så god.

Perfekt mat både för vardag och helg

I matkreatörens Madeleine Landleys fantastiska receptbok Allt-i-ett-rätter får du recepten till dessa upphottade klassiker plus en hel del moderna recept. Till exempel one pot-vego bolognese, heta chuteny chicken-nuggets paj fylld med ogräset kirskål – både billigt, gott och klimatsmart.

Allt-i-ett rätter är smidig mat som med fördel lagas i ung eller i rymlig panna på spisen och passar både till vardag och som helgmiddag – året runt. Idén att laga alla ingredienser tillsammans är inte ny men kan med lite inspiration varieras i det oändliga.

Köp Landleys inspirerande bok här

Allt-i-ett rätter är perfekta middagsmaten som är anpassat till vårt moderna liv, som spar tid, kraft och är enkelt och snabbt. Du kan rädda rester och minska matsvinnet och skapa rätter som blir goda och vackra att servera som en helhet mitt på bordet – perfekt för familj och vänner att samlas kring.

Recepten som spar tid och minskar stress

Boken Allt-i-ett-rätter som borde finnas i alla hem, det stora hushållet och lilla familjen, är fylld av färgstarka och snygga bilder som inspirerar och får magen att kurra. Recepten gör det roligare och enklare att laga god vardagsmat och du får användbara tips hur du förbereder och får ner stressen och får ett lyckats resultat när du själv vill prova dig fram och skapa egna rätter.

Som bonus får du även recept på 8 kalla såser som kan kombineras med de olika rätterna.

Köp boken till kampanjpris

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen