Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 11 januari

Annas bästa träningstips: "Halt, kallt och mörkt – då är crosstrainern guld värd"

Man slipper snö, mörker och kyla och det är en träningsform som är skonsam, rolig och lätt att tycka om. Anna Karlsson i Sjöbo är ett stort fan av sin konditionsmaskin – crosstrainern.

– Med den blir träning alltid av, säger hon.

 För att göra träningen på crosstrainer ännu roligare är det viktigt att sätta upp mål för passen ibland, menar Anna Karlsson i Sjöbo.
För att göra träningen på crosstrainer ännu roligare är det viktigt att sätta upp mål för passen ibland, menar Anna Karlsson i Sjöbo.

Lugnt och kravlöst med favoritserien påslagen på tv:n eller tufft med intensiva intervaller och peppande musik – det är bara att välja. Sedan kan du njuta av ett gladare humör och en piggare känsla, det menar Anna Karlsson i Sjöbo som tycker att ett hemmagym utrustat med en crosstrainer en god investeringen.

Crosstrainern gör träningen möjlig

– Det slår aldrig fel. Det är så skönt när träningen är gjord och det går så mycket lättare att få in det i livspusslet när möjligheten finns hemma – alltid nära till hands, säger Anna som alltid har gillat fysisk aktivitet. Motivation är inte Annas problem, nej det är tiden till träning som är svår att få till med tre barn i åldrarna 2 till 12 år, man, hem och heltidsstudier

– Det är perfekt att ha en crosstrainer så lättillgänglig hemma. Då kan man ta tillfället när det kommer och det går ingen extra tid till att ta sig till och från ett gym.

Utvald av Land Shopping! Köp Casall Infinity 1.3X med pulsstyrning

Med träningsdator och pulsmätining blir träningen på crosstrainern ännu roligare. Med Google maps kan du till exempel träna i ”verkliga” grafiska miljöer. Läs mer om produkten från svenska varumärket Casall och köp den här:

crosstrainer

Träna och se din favoritserie

Självklart känns soffan mer lockande än motionsmaskinen precis som för alla andra. Hon har full förståelse för dem som helst vill sitta kvar.

– Det funkar faktiskt att på se tv från crosstrainern. Eftersom man håller i sig med händerna så behöver man inte fokusera så mycket på rörelserna. Det blir aldrig problem med balansen.

Ge maskinen en hedersplats

Och gör inte misstaget att placera maskinen i källaren eller garaget, tipsar Anna.

– Hur kul är det? Ställ den någonstans där det känns trevligt att träna, så blir det inte extra svårt att komma till skott.

Anna själv använder crosstrainern som ett komplement till annan träning. Hon gillar att springa men så här års är det halt, kallt och mörkt – då är crosstrainern guld värd.

– Den ger kroppen en bra genomkörare på ett skonsamt sätt. Med crosstrainern glöms ingen del av kroppen bort. Genom att trycka ned pedalerna tränar du lår, rumpa och vader. Samtidigt tränas armar, axlar och bröstmuskler genom att dra i handtagen.

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Ren naturkraft! Kådsalva kokad som på 1700-tale

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen