Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 11 maj 2021

Äppelplockare – samla in fallfrukt med smart redskap

Plocka din fallfrukt utan att böja på varken ben eller knän. Äppelplockaren är en smidig, smart och ergonomisk hjälp i trädgården och det bästa redskapet för att ta hand om din frukt.

 Äppelplockaren med skaft hjälper dig att samla in fallfrukt från marken.
Äppelplockaren med skaft hjälper dig att samla in fallfrukt från marken.

Fallfrukt drar till sig allt från getingar till mördarsniglar och vildsvin. Det som inte plockas upp riskerar att leda till fler problem för dig och din trädgård, då det som ligger kvar och ruttnar skapar fukt och mögel. Om det vill sig illa riskerar svampsjukdomar att få fäste i gräsmattan.

Ergonomisk insamling av fallfrukt från marken

Men att plocka upp sin fallfrukt kan ofta vara både tidskrävande och ansträngande för ben, knän och axlar. Med rätt redskap slipper du allt det.

Den smarta äppelplockaren är ett fiffigt verktyg som gör att du kan plocka upp och ta hand om din fallfrukt utan att böja på varken knän eller ben.

Köp äppelplockaren till kampanjpris

Äppelplockaren är ett effektivt och lättanvänt verktyg där du helt enkelt rullar stålkorgen över den fallna frukten för att samla in den – utan att böja dig ned. Stålkorgen är fäst vid ett rostfritt och ställbart skaft som du kan justera för att passa dig oavsett om du är lång eller kort i rocken.

Det är både ergonomiskt och snällt mot din kropp, och gör samtidigt att äppelplockaren tar mindre plats att förvara då den är isärplockad.

Så använder du äppelplockaren:

1. Ta fram äppelplockaren.

2. Rulla uppsamlaren över fallfrukten på en mjuk yta, till exempel gräsmattan. Äppelplockaren fungerar på ojämnt underlag och även i högt gräs.

3. De flexibla ståltrådarna i äppelplockaren böjs åt sidan så att frukten samlas i korgen.

4. När korgen i äppelplockaren är full tömmer du den enkelt med tömningskilen som du sätter mot till exempel en hink och öppningen gör att frukten trillar ut av sig själv.

Rengöra äppelplockaren

 Det räcker med att skölja av äppelplockaren då och då.
Det räcker med att skölja av äppelplockaren då och då.

Om äppelplockaren skulle behöva rengöras då och då är det enkelt gjort. Skölj bara plockaren med trädgårdsslangen och torka av vid behov.

Det här kan du också använda din äppelplockare till

 Äppelplockaren rymmer upp till 12 äpplen åt gången.
Äppelplockaren rymmer upp till 12 äpplen åt gången.

Äppelplockarens uppsamlare rymmer mellan 8 och 12 normalstora äpplen åt gången vilket gör att du sparar tid. Äppelplockaren kan, namnet till trots, användas till mer än bara äpplen. Du kan använda äppelplockaren till många olika sorters frukt och andra mindre föremål.

Glöm inte att kolla frukten när du tömt den ur äppelplockaren. Har frukten bara fått något enstaka märke och i övrigt ser frisk och fin ut så går den utmärkt att använda till exempelvis mustning.

Köp äppelplockaren i Landshopping

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen