Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 4 december 2019

Årets julklappsbok enligt Land Shopping

Årets julklapp enligt Land Shopping, kombinerar årets starka trend att semestra hemma och att resa med tåg och debatten om hur vår skärmhjärna egentligen mår.

Traditionsenligt har Handelns utredningsinstitut, HUI, utsett årets julklapp – mobillådan. Kriterierna som måste uppfyllas är bland annat att produkten ska vara en nyhet och representera den tid vi lever i.

Mobillådan, som ska hjälpa oss att lägga undan mobiltelefonen – var inte ett bra val, enligt reaktionerna efter presentation av årets julklapp 2019.

Tyngdtäcke och smart högtalare

Clas Ohlsson frågade 8312 deltagare i en undersökning och fick fram att tyngdtäcket, som hjälper vid sömnbesvär, är Årets julklapp 2019. Nästan lika många röstade på den smarta högtalaren.

Prisjämförelsesajten Pricerunner har i samarbete med Kantar Sifo frågat 1 000 svenskar och frågat vad de helst vill ha. Svaret blev: ”En bok”.

Alla vill ha en bok!

En riktigt gammaldags bok av papper att hålla i handen.

Se alla böcker om livet på landet

”Mest intressant är att det är unga människor i åldern 18–29 år som allra helst vill ha böcker”, skriver Nicklas Storåkers, vd, i ett pressmeddelande.

Allt fler vill lägga ifrån sig mobilen och läsa en bok.

Land Shopping håller med – boken är årets julklapp. Men kanske inte vilken bok som helst utan boken ”Svemester” skriven av Niklas Kämpargård. Tågresan har tippats bli utsedd till årets julklapp och boken Svemester, en fullproppad guide till Sveriges bästa upplevelser, ringar in det starka intresset som växt fram under 2019 för just tågresor och resor hemma i Sverige.

 Sverige är fullt med härliga entreprenörer som erbjuder allt från bagagetransport till mat och lyxigt boende, skriver Niklas Kämpargård i sin bok.
Sverige är fullt med härliga entreprenörer som erbjuder allt från bagagetransport till mat och lyxigt boende, skriver Niklas Kämpargård i sin bok.

Boken ger tips både på färdmedel, boenden, restauranger och caféer och aktiviteter med stor spridning och mycket inspiration. Tipsen handlar inte så mycket om de självklara valen till exempel Astrid Lindgrens värld utan mer om unika tips på cykelleder loppisar, gårdsbutiker och små personliga boenden.

Köp Årets julklappsbok här

Läs även: 4 saker du minst ska packa i din krislåda

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen