Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 22 augusti 2019

Baka i gjutjärn! Krispig yta och mjukt och saftigt inre

Gjutjärnets egenskaper fördelar värmen jämt och är perfekt när du vill grädda mustiga matbröd och säsongens pajer, kakor och bullar. Köp dekorativa bakformar från Lodge cast iron i Land Shopping.

Rustikt och vackert, som klippta och skurna för hemtrevliga bondköket och instagram.

Anna Skipper, känd hälsokock från tv och som representerar amerikanska varumärket Lodge cast iron. Hon bakar i gjutjärnformar och älskar både det goda resultatet och att det är så enkelt och det fastnar inte.

– Så här års gräddar jag allt från miniomeletter, till västerbottenostpajer till kanelbullar i muffinsformen. Jag gräddar i omgångar.

Formarna blir bättre med åren

Älskar du att laga mat ute över öppen eld eller i vedspis så är gjutjärnsformarna perfekt. Inget kan förstöra dem. De blir bara bättre ju mer du använder dem.

Smörj med olja eller smör innan gräddning. Diska för hand med varmt vatten utan diskmedel. Lodge cast iron har tillverkat gjutjärn för matlagning inomhus och utomhus sedan 1896 och är USA:s mest ansedda gjutjärnsleverantör.

Dekorativt och gott! Köp bakformar i gjutjärn här

Se hela sortimentet från Lodge

Läs även: 4 saker du minst ska packa i din krislåda

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen