Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 23 december 2020

Bästa kärlen för fermentering

En klassisk hälsobomb där mjölksyrebakterier konserverar och frigör näringsämnen. Här är kärlen du behöver för fina resultat.

 Fermenteringsset består av en 3-liters glasbehållare, ett tätslutande lock i silikongummi, 2 st keramiska vikter som ser till att jäsande råvaror håller sig under ytan samt ett vattenlås.
Fermenteringsset består av en 3-liters glasbehållare, ett tätslutande lock i silikongummi, 2 st keramiska vikter som ser till att jäsande råvaror håller sig under ytan samt ett vattenlås.

Fermentering, eller mjölksyrajäsning som det också kallas, av livsmedel upptäcks och uppskattas av allt fler. Många längtar efter och vill själv uppleva de goda effekterna av kimchi, pickles och surkålsrätter. Fermenteringsprocessen varierar beroende på recept men som en allmän regel så tar surkål cirka tre veckor att jäsa och Kimchi bara några dagar.

Lyckas med fermentering – köp utvalda kärl här

Köp fermenteringssetet från Kilner på Landshopping.se. Det består av en 3-liters glasbehållare, ett tätslutande lock i silikongummi,  två stycken keramiska vikter som ser till att jäsande råvaror håller sig under ytan samt ett vattenlås som förhindrar ovälkomna mikroorganismer att blanda sig i processen. 

Kort sagt allt du behöver, utöver råvaror, för fina resultat.

Se hela sortimentet från Kilner

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen