Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 1 september 2022

Årets bästsäljare i Landshopping – hela topplistan

Hållbara produkter och lokalt hantverk har varit kärnan i Landshopping sedan starten. Vi hittar och väljer ut smarta, nyttiga och vackra produkter inom bland annat kategorierna hälsa, hus & hem, trädgård och fritid. Här är storsäljarna just nu.

Kolstålspanna

Kolstål, till skillnad från till exempel teflon, tål ordentliga köksredskap och andra redskap av stål. Det finns inga ämnen som kan släppa eller hamna i maten. Och det är pannans tyngd/massa som gör att den kan hålla hög och jämn värme när du steker.

Pris: 749 kr

Köp kolstålspannan här

Bärrensaren The Berrybooster

Bärrensaren The Berrybooster separerar inte bara löv från bär utan du har även möjlighet att enkelt plocka undan omogna bär och annat man inte vill ha med i syltning eller infrysning. The Berrybooster har under flera år utvecklats för att optimera bärrensningen. Unikt för Berrybooster är att bladen skiljs från bären och samlas upp i en utdragslåda som enkelt kan tömmas vid behov.

Pris: 1 795 kr

Köp Berrybooster här

Startkit – 2 bokashihinkar med kran + 1 kg strö

Allt du behöver för att börja göra fantastisk jord i ditt hem. Hjälp till att bevara biomassan och minska växthusgaserna. Du minskar sopmängden med 200–500 kilo per år och sparar in pengar på sophämtningen!

Pris: 899 kr

Köp bokashisetet här

Zipforce distanze – en portabel elmotor

Zipforce Distance är en ny generation av elcykelsatser för att förvandla din cykel till en elcykel. Den är tystare och snabbare än den tidigare modellen och med fulladdat batteri kan den gå upp till 70 km. Förutom de trådlösa trampsensorerna ingår motor, batteri, laddare och cykelfäste.

Pris: 6 990 kr

Köp Zipforce här

TK-909 GPS-spårare till hund och större katt

Populär GPS-spårare till hund och större katt, med abonnemangsfri realtidsspårning. Obegränsat antal personer har möjlighet att se spårningen samtidigt i realtid helt kostnadsfritt. Den enda låga kostnaden som tillkommer är för SIM-kort, gärna kontantkort.

Pris: 995 kr, nu 795 kr

Köp GPS-spåraren här

Det autoimmuna köket

En kokbok med tydlig handledning som hjälper dig att snabbt komma i gång med kosten AIP – det autoimmuna protokollet. Med bokens fyra veckors kostprogram i form av kompletta veckomenyer kommer du lätt in i de nya hälsovanorna.

Pris: 209 kr, nu 109 kr

Köp boken här

Fruktkross manuell 9 L + fruktpress original 12 L

Komplett paket för att göra sin egen must i trädgården. Tack vare fruktkrossens robusta vevhjul och unika konstruktion av krosshjulen uppnås med enkelhet en optimal konsistens på fruktmassan för att ge ett så högt utbyte must som möjligt. Fruktpressen har en trapetsgängad stång för att få en hög presskraft utan större ansträngning.

Pris: 4 480 kr, nu 3 990 kr

Köp fruktpressen och krossen här

Ulltvål

En handgjord tvål som är intovad i ull. Ger jämnt lödder och mjuk skrubbeffekt samtidigt som den är extra dryg och håller längre. Finns i dofterna patchouli, lavendel, citron och tall/ vanilj.

Pris: 125 kr

Köp ulltvålen här

Paket med bivaxdukar

3-pack fyrkantiga bivaxdukar i storlekarna 25 x 25 cm, 30 x 30 cm och 35 x 35 cm. Alla textilier är återvunna och alltså kommer färger och mönster att variera. Självklart går det bra att handdiska och använda dukarna om och om igen.

Pris: 195 kr, nu 179 kr

Köp bivaxdukarna här

Vedklyvpaket – kindling cracker original

Älskar du att elda i kaminen hemma men tycker det är krångligt och farligt att klyva ved med en yxa? Då är vår gjutjärnsklyv perfekt för dig! Med en Kindling Cracker klyver du din ved snabbt och lätt och med alla fingrar i behåll!

Pris: 1 695 kr

Köp Kindling cracker här

El-lådcykel ultimate curve

Om du vill ha den ultimata och bästa el-lådcykeln är vår Ultimate Curve det rätta valet. Det nya patenterade Anti-Tilt-styrsystemet minimerar problemet med att det inre hjulet lyfter när du svänger och tillsammans med den självupprättande funktionen gör det din cykel mer lättkörd än en traditionell lådcykel.

Pris: 28 849 kr

Köp Ultimate curve här

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen