Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 13 april 2022

Boken "Alla hönsen hemma" – livet med höns i Annas villaträdgård

Det finns många orsaker till varför det är så roligt med höns. Till exempel alla fantastiska sorters hönsraser och de underbara äggen. Läs boken Alla hönsen hemma och upptäck hur egna ägg och höns som sprätter i trädgården kan förgylla både vardag och fest.

 Alla hönsen hemma och färska ägg i köket är en kokbok med en twist, skriven av Anna Billing.
Alla hönsen hemma och färska ägg i köket är en kokbok med en twist, skriven av Anna Billing.

Tycker du också att det finns något fridfullt och hemtrevligt över höns som går och pickar på en gårdsplanen? Väntar du också på att barnen ska överge lekstugan så att du kan förvandla den till ett hönshus?

Köp den underbara boken om livet med höns + 75 recept

Många drömmer om småskalig hönshållning och leker med tanken om att hålla höns på på bakgårdar och i vanliga villaträdgårdar, så kallade backyard chickens.

Anna Billing, författare till boken Alla hönsen hemma och färska ägg i köket, fick plötsligt en dag en insikt; Varje ägg är unikt och kommer från en unik avsändare. En individ. Hönor har helt enkelt en personlighet som går oss helt förbi i dagens anonyma ägghantering.

Varje sockerkaka är en gudagåva

 Höns är bra för själen!
Höns är bra för själen!

Ägg är dessutom något fantastiskt och Anna menar att en sockerkaka är en gudagåva för dem som dagligen umgås med höns. Den insikten blev en inspirerande bok om höns och allt gott du kan laga med ägg.

Från värmelampan till hönshuset

 Den handlar om det dagliga livet med höns i en vanlig villaträdgård, kombinerat med praktiska tips om hanteringen av färska ägg och många enkla, goda äggrecept som förgyller både vardag och fest.
Den handlar om det dagliga livet med höns i en vanlig villaträdgård, kombinerat med praktiska tips om hanteringen av färska ägg och många enkla, goda äggrecept som förgyller både vardag och fest.

I boken får du följa Annas små kycklingar från värmelampan i köket tills det är dags att ta steget ut till den ombyggda lekstugan. Annas höns värper ägg i alla möjliga färger och storlekar som allihop hamnar i hennes kök och blir pocherade, stekta och kokta eller hamnar i läckra sallader, omeletter, pannkakor, såser och desserter.

Boken bjuder på så mycket som 75 läckra äggrecept, varvat med snygga, charmiga bilder på coola hönor och god mat. Dessutom får du som drömmer om egna höns en inblick i hur livet kan se ut med egna höns. Vad säger myndigheterna? Får man ha tupp och hur ska hönsen utfodras och bo?

Mycket matnyttig information ren och skär hönsglädje!

Köp boken Alla hönsen hemma här

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen