Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 12 oktober 2018

Boken om när mammor och pappor dör

I boken När du en gång är borta tar Liselotte Andersson och Tore Hagman med oss på en resa i den självklara och oundvikliga sorgen när våra föräldrar dör. En viktig bok om ett ämne som många av oss aldrig pratar om.

Om livet är någorlunda väluppfostrat och följer en rimlig tidsplan så är vi som en gång var barn antagligen medelålders när våra föräldrar dör. Vi är förberedda och vi vet precis hur man gör. Sorgen som drabbar oss och som nästan inte räknas – ”det är ju så naturligt att en gammal människa dör” och vi är ju kloka och balanserade människor som kan alla rätta fraserna och vet vad vi förväntas säga: ”Det var bäst för henne”. ”Nu har han fått ro”. Ändå kan det tysta ropet finnas där: Varför har du övergivit mig?

Hjälp att acceptera sorgen

Den här viktiga boken lyfter att och hjälper oss att acceptera att sorgen behöver sin tid. Den rymmer både ett slut och en början – en avstämning där vi i viss mån tar ut kursen för resten av vårt liv. Läs den.

Hitta fler viktiga böcker i Land Shopping

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen