Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 6 augusti

Boktips! Kokbok med rotfruktsrecept och dokumentärt om bondgård

Vad sägs om en kokbok med rotfruktsrecept som funkar året om? Eller kanske en dokumentär skildring av livet på gården Kroxhult som sträcker sig över 35 år? Hitta en ny favoritbok hos Land Shopping.

Är du trött på deckare och feelgoodromaner efter en lång sommar i hängmattan? Låt oss då hjälpa dig att hitta lite nya böcker i andra kategorier.

Lär dig rotfruktsrecept för hela året

Roten till att gott (Malin Randeniye, Votum förlag) är kokboken där rotfrukter får ta plats i rampljuset. Att göra en rotfruktsgratäng på hösten är säkert vanligt i de flesta hem, men här får du inspiration och tips för att kunna använda rotfrukter året om. Alltifrån sommarlätta recept till julmat och klassiker. Rotfrukter går oftast att köpa närodlade, vilket är perfekt för dig som vill stötta svenskt jordbruk. Denna bok är en bra present till den som suktar efter ny inspiration i köket!

Köp nya faktaböcker och kokböcker från Land Shopping

BOKTIPS

Gripande skildring av gård under 35 års tid

Livet på gården Kroxhult 1:4 dokumenteras av den prisade filmaren och fotografen Peter Gerdehag under 35 år. Boken är en stillsam hyllning till de småbönder vi alla härstammar från. På gården är det djuren och naturen som styr, men det är en livsstil som försvinner mer och mer för varje generation. Köp den här boken om du vill ha ett dokument över ett kulturarv och ett sätt att leva som inte borde vara märkvärdigt, men som i dag är precis just det.

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: 8 smarta prylar från Land Shopping

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen