Gå till innehåll

Meddelande:

Det ser ut att vara tekniska problem just nu.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 7 December 2017

Bricka ”jul i byn” av Emma Jansson – 3 söta julkort på köpet

Emma Jansson tecknar det hon älskar allra mest i livet: skog och mark, gården och djuren. Mönstren blir till vackra bruksföremål. Köp hennes fina julbricka och få tre julkort på köpet.

Hon börjar med att för hand teckna ned sina mönster. Med svart penna ritar konstnären och fotografen Emma Jansson, 31 det som finns i hennes vardag på gården utanför Hultsfred till exempel motiv som kor, höns och får bland husen i byn som på brickan Jul i byn.

– Julblommor, snöflingor och räven som raskar. Titta noga på brickan så upptäcker du en tomte och domherrar, säger Emma Jansson.

Köp Brickan ”jul i byn” av björk tecknad av Emma Jansson

Lucka 7

Läs även: Roligare och billigare: Här är reglerna och klapparna för julklappsspeletVill du hitta fler stämningsfulla juldekorationer och klapptiips gå in på Land Shopping.

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen