Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 6 september 2018

Chans att höstfynda! Ta en fika på en fransk kaféstol

Nätta och lättplacerade och passar i den romantiska trädgården såväl som i den moderna miljön. Fynda stolar, bord och solstolar från franska Fermob till fina höstpriser.

Fermob är en klassisk leverantör som gör pulverlackade utemöbler i metall med många olika kulörer att välja mellan. Det franska företaget har tillverkat bistrostolar och bord sedan slutet av 1800-talet och deras möbler blev populära på franska uteserveringar eftersom de är slitstarka och praktiska utformningen. Många modeller är ihopfällbara.

Lättplacerade färggklickar

De färgglada möblerna skapar en fin kontrast och är omtyckta även i svenska gammaldags och lantliga trädgårdar. De nätta modellerna gör sig fint i växthus där utrymmet är begränsat och där det är praktiskt att kunna fälla ihop stolarna och ställa undan.

Möblerna fungerar fint på den lilla balkongen, den där hörnet i trädgården som alltid har sol eller vid husväggen där vårsolen värmer först.

Fynda klassiska bistromöbler till höstpriser här

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Effektiv och snäll pälsvårdshandske: Klappa pälsen fin

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen