Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 27 september 2019

Därför är det bra att längta! 10 hållbara köp från Land Shopping

Medvetna konsumenter, som planerar sina inköp noga, drömmer, längtar och väljer hållbara alternativ istället för att impulsshoppa, blir allt fler. Det är en långsam men stabil ökning, enligt Sustainable Brand Index 2019 (SBI). Här är 10 hållbara produkter från Land Shopping.

Har du tänkt på att det finns många fördelar att planera sina inköp noga att låta det ta tid – så där som man gjorde förr och som vi otaliga gånger har hört den äldre generationen påminna oss om. Att drömma, längta och jämföra alternativ är dessutom mer tillfredsställande än att impulsshoppa. Att låta saker ta tid är en viktig del om vi vill bryta vår vana att konsumera alltför snabbt.

Hållbarhet viktigt för svenskar

Allt fler av oss tycker att hållbarhetsfrågor är viktiga och vi tänker mer och mer på miljöaspekten när vi fattar beslut att köpa en vara eller en tjänst. Så många som 74 procent av svenska konsumenter säger att hållbarhet påverkar deras beslut när de ska handla, enligt Sustainable Brand Index 2019 (SBI).

Bra tips! 10 hållbara köp Land Shopping

I Land Shopping hittar du kvalitet

När du ska köpa nytt börja med att tänka på att satsa på kvalitet så att varan håller länge. Småskalig produktion och produkter tillverkade av härliga naturmaterial är bra val för framtiden. I Land Shopping hittar du många sådana alternativ. Lokalt hantverk har varit kärnan i Land Shopping start och vi hjälper våra kunder att göra smarta val och hitta produkter att glädjas åt i många år framöver.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Eldrivna Vässla 2 är här! Succémoppen är mjuk och härlig att köra

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen