Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 28 oktober 2019

Strumpor mer tår – därför få tåstrumporna hela kroppen att jubla

Den ser lite lustig ut men är på fullaste allvar. Tåstrumpan är lika genial som den är enkel och hjälper dig att hålla fötterna både torra och varma. Här är 6 skäl till varför tåstrumpan får hela kroppen att jubla.

1. Mår dina fötter bra så mår kroppen bra och välbefinnandet ökar. Därför är det en god idé att pyssla om dem lite extra. Tåstrumporna i Landshopping har ingen tåsöm och sitter mjukt och skönt utan att trycka mot fötterna.

2. Med varje tå i ett eget fack så hålls tårna isär. Tårna håller sig torra, vilket motverkar fotsvamp, och det uppstår heller inte skavsår.

3. När du använder tåstrumpor så rör sig tårna mer. Det i sig ökar blodcirkulationen och resulterar i att fötterna håller en jämnare temperatur. Varje tåfack ger dessutom dina tår en lätt massage.

Köp sömlösa strumpor med tår i Landshopping

4. Starka tår är viktigt för balansen som påverkas positivt av att de separeras från varandra i tåstrumpan. Genom att hålla isär tårna så ökar man förmågan att använda fotens alla tår och även de naturliga rörelserna i tårna.

5. Är du diabetiker eller lider av Hallux valgus kan en tåstrumpa vara en bra investering. Som diabetiker vet du säkert att det är viktigt att hålla fötterna i god kondition och att du måste ge dem mycket kärlek och inte bära strumpor som sitter åt – då är tåstrumpan ett fint hjälpmedel. Vid Hallux valgus så motverkar tåstrumpan att tårna trycks ihop.

6. I löparkretsar har tåstrumpan blivit en älskad vän. De som springer långt vill förhindra skav och blåsor och gör allt för att fötterna ska må bra. Men egentligen passar tåsrumpan till de flesta aktiviteter, promenaden, dansen, cykelturen, vandringen.

Se hela utbudet av strumpor

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen