Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 1 november 2018

Du behöver inte leta längre! Här är vinterns bästa barnoverall

Land Shopping har valt Isbjörns barnoverall Penguin till vintern 2018. Den är slitstark, låter barnen röra sig smidigt och den har en smart ”tillväxtmudd” i ärmar och ben – bara att sprätta när barnet växer. Köp den och få en fin mössa på köpet!

 Det finns ett tydligt hållbarhetsbudskap från grundarna Maria Frykman Forsberg och Camilla Schmidt.
Det finns ett tydligt hållbarhetsbudskap från grundarna Maria Frykman Forsberg och Camilla Schmidt.

När man som förälder, eller mor- och farförälder, ska scanna marknaden och leta efter en bra barnoverall så är det lätt att slita sitt hår. Vilken overall som är bästa köp och tillgodoser alla behoven är inte lätt att avgöra.

Barnoverall som tål att ärvas

Letar du efter en overall som håller barnet varmt även under en snörik och kall vinter, vill du att den ska vara tillverkad med så lite kemikalier som möjligt och hålla för hårda tag i flera generationer? Då är Isbjörns barnoverall Penguin ett bra val. Priset tjänar du när yngre syskon kan ta den i bruk. Tyget är tillverkat för att tåla lek och hålla fukt och kyla ute.

Köp den fina premiumoverallen här – få matchande mössa på köpet

Klicka på produkten och läs mer om overallen och erbjudandet

Isbjörn

Overallen har ett foder som heter Primaloft och ger mycket värme till mycket låg vikt. Det gör att plagget smidigt och lätt att röra sig i.

– Vi tycker att barn ska få vara barn och vet att de har en inbyggd vilja att vara ute i naturen. De ska kunna leka fritt utan att ha plaggen begränsar dem, säger varumärket Isbjörns grundare Maria Frykman Forsberg och Camilla Schmidt.

Mycket värde för pengarna

Penguin har en smart mudd i ärm och benslut som går att sprätta och på ett enkelt sätt förlänger ärm och benslut med cirka tre centimeter. På så sätt kan barnet växa med overallen, vilket kan ge en extra säsongs användande utan att familjen behöver köpa en ny.

Hur smart är inte det?

 Kyla betyder härlig snö i pulkabackar och skidspår, men den kan också betyda värkande kalla kroppsdelar och oro för köldskador.
Kyla betyder härlig snö i pulkabackar och skidspår, men den kan också betyda värkande kalla kroppsdelar och oro för köldskador. FOTO: Sebastian Landin

Land Shopping har valt Isbjörns barnoverall Penguin som årets bästa overall. Medellen har även hamnat på testsajtens Bäst-i-test.ses topplista.

Handla fler utvalda produkter i Land Shopping

Läs även: 5 skäl! Därför är stödstrumpor bra för alla

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen