Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 8 augusti

Duka upp till sensommarfest! Tre tips för en lyckad tillställning

Bjud hem vänner, familj och kollegor till en härlig middag hemma hos dig. Vi ger dig tre tips som hjälper till att skapa en lyckad fest!

1. Belysningen skapar stämningen

Vissa tror att belysning enbart är till för att man ska kunna se varandra och vad man äter, så att man inte råkar ta ett bett av ett lock istället för sin knäckemacka. Men belysningen gör mycket för att skapa stämningen kring bordet. En vacker ljusslinga som kastar ett mjukt ljus över alla sittande lägger grunden för en minnesvärd kväll. Eller vad sägs om levande ljus på bordet, i stormlyktor från Kattvik (som garanterar att lågan aldrig blåses ut)? Hitta rätt kombination av lampor och ljus så kommer gästerna aldrig vilja gå hem.

KÖP FESTLIGA LJUSSLINGOR HÄR

LJUSSLINGOR

2. Duka med symmetri

Udda glas och porslin kan ha sin charm, men visst är det ändå snyggt när allting matchar? Färgglatt porslin och stilrena glas kan göra under för känslan när man sätter sig till bords. Även om du har udda porslin kanske du kan duka på ett sätt så att det skapar harmoni kring bordet. Har du endast två udda tallrikar kanske dessa kan placeras på kanterna eller i mitten, så att det ändå ger en känsla av symmetri.

KÖP GLAS OCH FINT PORSLIN HÄR

glas och porslin

3. Vik servetterna

En vacker servettvikning imponerar på alla! Även om du inte är det minsta händig eller orkar lägga massa tid på att vika servetter kan du göra en snygg ros. Det är nog den enklaste av servettvikningar. Kolla på videon här nedanför så lär du dig vika dem på 30 sekunder!

KÖP ROMANTISKA SERVETTER HÄR

servetter

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Susa fram på knäpptysta Vessla – med gott samvete!

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen