Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 15 mars 2019

Ecochair vilstol – sitt skönt och snyggt på uteplatsen

31 pinnar och en genial design och du sitter skönt tillbakalutat på uteplatsen, på bryggan, i bastun eller i skuggan av trädgårdens fruktträd. EcoChair är vårens snyggaste vilstol – helt igenom ekologisk.

 EcoChair är vårens snyggaste vilstol.
EcoChair är vårens snyggaste vilstol.

Det enda problemet med EcoChair är att välja vilken som är snyggast och vilken som passar just din miljö bäst. Svart, ek, lärk eller vitmålad.

Faller du för träslaget sibirisk lärk får du ett ljust träslag som grånar vackert och klarar sig naturligt bra mot röta tack vare den stora andelen kärnved. Ytan är hård och passar bra i miljöer där den kommer utsättas för hårt slitage.

Olsagbar doft och känsla i hampa

Lärkstolen ska stå ute, året runt, för att må bäst. Tar du in den i värmen spricker träet. Det enda underhåll du behöver tänka på är att så småningom byta repet. Äkta naturhampa ruttnar efter några år vid användning utomhus. Men i gengäld besitter materialet en känsla, doft och tradition som är svår att matcha med något annat. Repet är tillverkat av hundra procent naturmaterial och har en härlig naturlig lyster.

EcoChair – köp den populära vilstolen här

Se stolarna från Ecochair

Läs även: Naturligt elegant i svensk klocka av sten

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen