Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 15 augusti 2018

Eko och djurvänlig! Smart dusch för hund, katt och häst

Med det här duschmunstycket och en näve godis så är du rustad för att bada vilken motvillig vovve som helst. Köp den smarta duschen som dessutom sparar vatten i Land Shopping, funkar lika bra till både katt och häst.

Har du en hund som avskyr bad och duschar? Då är det här smarta duschmunstycket en bra investering. Tack vare den justerbara remmen frigör du båda händerna och kan snabbare få duschen överstökad.

Kan kopplas till trädgårdsslangen

Munstycket kan kopplas både till en vanlig dusch inne i badrummet eller till trädgårdsslangen ute och passar även för användning till katt och häst. Munstycket utformning med mjuka gummipiggar ger skön och lugnande massage.

Hur ofta du badar din hund beror på följande; ras, livsstil, hundtyp och helt enkelt om din hund tycker om att bada. Vissa raser räcker med att duschas ett par gånger per år. En valp ska helst inte badas alls. Det bästa är att fråga uppfödaren vad som är lämpligast för just den ras du har valt.

Bra investering

Katter är kända för att avsky vatten – då kan ett munstycke som gör badet smidigt och snabbt avklarat vara en riktigt bra investering.

Köp dem djurvänliga duschen här

min nya kollektion

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen