Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 10 oktober 2018

Erbjudande! Årets bästa barnoverall kan ärvas i generationer

Med Isbjörns barnoverall Penguin behöver du inte oroa dig för om barnen klarar att vistas utomhus under HELA vintern – den är varm, vindtålig och slitstark och håller snö och slask ute. Du som läser Land får unikt erbjudande.

Det finns flera anledningar att falla för kläder från svenska märket Isbjörn of Sweden. Bara den detaljen att årets premiumoverall Isbjörn Penguin har tre namnlappar insydda i fodret, med plats att skriva barnets och namnet på syskonen som ärver plagget – är en fantastisk idé och ett tydligt hållbarhetsbudskap från grundarna Maria Frykman Forsberg och Camilla Schmidt.

Erbjudande! Köp 2018 bästa barnoverall – få mössa värd 300 kr

Ärmar och ben kan förlängas

– Plaggen är slittåliga så att de kan ärvas och användas länge, det är en del av vår affärsidé. Muddarna på ärmarna och benen är sprättbara och kan förlängas 3 centimeter, säger Maria.

– Alla behöver bli bättre på att laga det vi har så att inte slit- och slängmentaliteten ärvs vidare till nästa generation.

Kyla betyder härlig snö i pulkabackar och skidspår, men den kan också betyda besvär i form av värkande kalla kroppsdelar och oro för köldskador. Med vind kan 10 minusgrader vara värre än 15 minus. Blir huden blöt och svettig kan problem uppstå även i plusgrader. Vind och fukt gör att man kyls ner fortare, därför andas overallen Penguin samtidigt som den är vattentät.

Smidig, lätt och varm

Overallen har också ett foder som heter Primaloft och ger mycket värme till mycket låg vikt. Det gör att plagget smidigt och lätt att röra sig i.

– Vi tycker att barn ska få vara barn och vet att de har en inbyggd vilja att vara ute i naturen. De ska kunna leka fritt utan att ha plaggen begränsar dem, säger Maria och Camilla.

Dessutom har Isbjörn har en tydlig miljöprofil som garanterar att det inte finns några giftiga kemikalier i kläderna.

Testvinnare 5:e året i rad*

  • 8 fiffiga funktioner
  • Tejpade sömmar
  • Vattentäta dragkedjor
  • Slitstark med andasfunktion
  • Avtagbar och justerbar huva
  • Justerbar midja
  • Förböjda ärmar och ben för optimal rörlighet
  • Ben och ärmar kan sprättas förlängas 3 cm
  • Gummiband under fötterna

* Isbjörn Penguin är testad av Bäst-i-Test.se som är en oberoende konsumentsite som finns i Sverige, Norge och Danmark och genomför produkttester i egen regi.

Handla fler utvalda produkter i Land Shopping

Läs även: 5 skäl! Därför är stödstrumpor bra för alla

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen