Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 27 mars 2020

Färdig rabatt i växtpaket! Plantera en doftande dröm av rosor

Förgyll din täppa med färg och dofter! Här är ett färdigkomponerat växtpaket med rosor och perenner med känsla av romantik. Rosen Jacques Cartier, blommar rikligt och länge med doft av äpple, persilja och klöver.

Drömmer du om att öppna dörren på morgonen och mötas av doften av rosor? Gammaldags rosor bjuder ofta på en överdådig blomning och en doft som saknar motstycke. Den varar kanske inte lika länge som hos moderna rabattrosor, men i gengäld har de ett rikt flor. Och de är lättodlade. Till Land Shoppings växtpaket ”Rosenrabatt” har vi valt en gammaldags buskig ros, härdig till zon 5, som varit i odling länge och garanterat passar vårt klimat.

Köp härliga rosenrabatten och att kickstarta våren – unikt växtpaket med 28 plantor

Rosen ”Jacques Cartier” är uppkallad efter en fransk 1500-tals äventyrare och upptäcktsresande. Den blommar rikligt från slutet av juni till slutet av juli. Därefter får den enstaka blommor fram till frosten nyper den. Busken blir ca 1,5 m hög och sköter sig nästan själv, även om den mår bra av lite gödsling.

Rosor blir vackrast när de får sällskap. Växtpaketets 5 rosenplantor ackompanjeras av Delphinium med sin ståtliga och gammaldags charm, Salvian som gillas av fjärilar och bin och Geranium, den vackra marktäckaren. Bara för dig att sätta spaden i jorden och bered plats.

Allt det här får du

28 plantor av hög kvalitet

Ljuvlig färgsammansättning

Bra växtkraft

Varierad höjd

Romantisk känsla

Svenskodlade perenner

Tillgången på växter kan variera under säsongen. Leverantören Omnia Garden förbehåller sig rätten att välja, med stor omsorg, en sort som är så likvärdig som möjligt.

Ta mig till cyklarna

Läs även: Ikonisk amerikan i gjutjärn! Den enda stekpannan du behöver köpa

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen