Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 6 juli 2018

Fem goda anledningar att välja träskor

Du hjälper svenskt hantverk att frodas, du är snäll mot dina fötter och din plånbok. Det finns många anledningar att välja träskor i sommar och här har vi valt de fem bästa! Just nu kan du köpa träskor från Haga trätoffelfabrik hos Land Shopping .

1. För god fothälsa. Breda skor, som till exempel träskor, ger foten plats och hjälper till att motverka felställning i tårna. Går man alltid runt i för trånga och smala skor kan man till sist behöva operera sig. Dessutom hjälper den kraftiga sulan till att stabilisera och avlasta både fotleden och hälen.

2. För att vara i gott sällskap. Maggie Gyllenhaal, Sarah Jessica Parker och Zoë Kravits är kända skådisar som setts använda träskor.

3. För att det är praktiskt. Träskor funkar så väl i trädgården till ett par slitna shorts, som till en fin sommarklänning när det vankas fest. Dessutom är de lätta att hoppa i och ur, utan att suckandes behöva böja sig ner eller leta rätt på ett skohorn.

4. För att föra en svensk tradition vidare. Det finns många svenska träskotillverkare som kämpar för att få fortsätta skapa klassiker för dina fötter. Haga trätoffelfabrik i Göteborg är en av dem, som sedan år 1933 försett svenskar med träskor i alla möjliga färger. Träskor är en svensk tradition som förtjänar att få leva vidare i många decennier framåt.

Köp träskor från Haga trätoffelfabrik

haga trätoffelfabrik

5. För att det är hållbart. Ett par träskor i god kvalitet kan hålla hur länge som helst. De blir nästan en del av familjen. När skinnet under år efter år märks av solljus eller vatten bildas en fin patina som gör just dina träskor helt unika. Det är dessutom bra för plånboken och miljön att inte hela tiden köpa nya skor.

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Så skapar du känslan! 5 steg till en ljuvlig mormorsträdgård

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen