Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 10 januari

Fira tulpanens dag 15 januari! Kolla in smarta bukettstödet

Färgglada och krispiga symboliserar de ljusets återkomst. Det finns nog ingen blomma som är så förknippad med vår och ljus som tulpanen. Den 15 januari firar vi tulpanens dag.

Denna dag instiftades för att fira att våren är på väg. Vi svenskar gör ju allt för att hylla ljuset. Varför inte utnyttja tillfället och njuta lite extra av vårens blomma. Det finns gott om svenskodlade tulpaner i butikerna numera och enligt vissa siffror så köper vi crika 120 miljoner tulpaner varje år.

Köp Flower Spring bukettstöd här

Uppfinnaren Maria Johansson från Tynderö har löst problemet som de flesta av oss får då vi har köpt eller har fått en bukett med blommor. Oftast slokar blommorna efter någon dag och tulpaner kanske allra mest. Vissa tycker det är vackert andra vill hellre ha sin tulpaner raka och stolta.

Maria har uppfunnit ett bukettstödet och kallar det Flower Spring och har dessutom tagit patent på det. Flower Spring som är tillverkat av lackat stål, står stadigt i alla vaser och stöttar buketten på ett dekorativt sätt.

– Ge tulpanerna dessutom lite snö, eller is. Kylan gör att de håller längre, tipsar Maria.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Ikonisk amerikan i gjutjärn! Den enda stekpannan du behöver köpa

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen