Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 21 mars 2019

Guldkannan Towa – bästa hjälpen när du ska vattna med urin

Bästa gödningen är gratis och du har den alltid till hands med Guldkannan Towa. Urin innehåller det mesta din odling behöver. Späd fem till femton delar med vatten och du får upp till tre gånger högre skörd – helt och hållet ekologisk.

 Guldkannan Towa gör hanteringen av urin enkel och hygienisk.
Guldkannan Towa gör hanteringen av urin enkel och hygienisk.

De flesta som kan något om odling känner till det. Men att hålla på och slabba med urin känns omständligt och ohygieniskt och många drar sig för att göra jobbet. Men för den som prioriterar miljö och ekologisk odling så är det kanske trots allt värt besväret.

Gratis och oslagbar gödning med urin

Skörden blir fantastisk! Kiss som näring funkar perfekt för till exempel purjolök, kål, tomater, zucchini, gurka, blomkål. Vattna mellan raderna med Guldkannan och inte för tätt inpå skörden. I övrigt så är småskalig användning av urin, som du använder direkt utan att lagra, en okomplicerad metod. Kombinera den med kompostering och kompostanvändning så kan man i princip klara växtnäringsförsörjningen i trädgårdar utan att behöva köpa växtnäring, enligt Riksförbundet Svensk Trädgård.

Köp Guldkannan Towa – smart potta och vattenkanna i ett

Med den specialdesignade vattenkannan Guldkannan blir hanteringen av familjens urin betydlig mer hanterbar. Kannan är en kombinerad potta och vattenkanna med tätslutande lock som hindrar lukt. Ställ den inne på toaletten eller varför inte i en mysig vrå i växthuset om du har ett sådant.

Pappret komposterar du med fördel din bokashikompost.

Tips!

Fyll Guldkannan med en del vatten innan den används så står den stadigt.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Därför får tåstrumpan hela kroppen att jubla

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen