Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 20 februari

Fjällfulness året runt! Marias kuddar hyllar svenska fjällvärlden

Älskar du känslan av frihet, tystnaden och de bländande vita vidderna? Det gör Maria också. Därför har hon designat sköna kuddar med sköna ord om fjällen – värda att påminnas om.

Att skida över kalfjäll, på skare som bär, en solig vårvinterdag – det slår det mesta. Att sedan gräva en solgrop i vindpackad snö i en sluttning med söderläge gör upplevelsen till ett minne för livet.

Maria Härdig, designern bakom kuddarna som väcker något särskilt i hjärtat på alla friluftsfantaster berättar om begreppet fjällfulness:

Fjällfulness – vad kommer det ifrån och vad handlar det om?

– Det är ett ord som väldigt mycket ramar in den känslan som jag får när jag vistas på fjället. På fjället kommer man i direkt kontakt med naturen och man är i nuet – jag tycker det är direkt överförbart till mindfulness.

Köp Marias rofyllda kuddfodral här

fjällfulness

Vad betyder svenska fjällvärlden för dig?

– Det är ett passionerat intresse. Jag älskar naturupplevelser och att åka skidor på fjället ger en härlig kombination av fysisk aktivitet där kroppen är i fokus och naturen är starkt närvarande.

 Maria Härdig har designat kuddarna som sätter fingret på känslan som finns att uppleva i svenska fjällvärden – lugnet och tystnaden!
Maria Härdig har designat kuddarna som sätter fingret på känslan som finns att uppleva i svenska fjällvärden – lugnet och tystnaden!

Vart åker du helst för att uppleva fjällfulness?

– Jag tar gärna nattåget till Duved och hamnar därför ofta i Jämtlandsfjällen och till exempel Storulvån och Sylarna.

Varför har du skapat de här kuddarna?

– Jag tycker vi behöver påminnas i vardagen om den där fantastiska känslan av stillhet som finns i fjällen. Det är en kudde för alla dem som älskar och uppskattar svenska fjällvärlden. De är en fin inredningsdetalj för alla outdoor-entusiaster.

Handla hantverk, svensk design och handgjorda varor fårn hela landet i Land Shopping.

Läs även: Här är de himliga stugorna du där du bor gratis

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen