Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 10 december 2021

Fjällko-kaffeost och delikata praliner – handla lokalt mathantverk

Köp hem lokala delikatesser till julens fester. Lite extra läckerheter på julbordet slår aldrig fel. Här tipsar Land om mathantverkare som förgyller julen med sina godsaker.

 Enklare än att åka till gårdsbutiken. Köp äkta mathantverk här.
Enklare än att åka till gårdsbutiken. Köp äkta mathantverk här.

Det spelar ingen roll om du bor i Ystad, dryga 180 mil från Kiruna. Nu kan du enkelt handla delikatesser online och njuta av både handgjorda Kirunapraliner och addera den vilda smaken av torkat renkött till årets julbord.

Landshoppings mathantverkare har fulla lager och är redo att packa och skicka delikatesserna till dig redan idag.

Kirunapraliner skänker ren njutning

Kirunapralinerna förtjänar lite extra uppmärksamhet. De tillverkas av confisseuren Thomas Rosencrantz i Kiruna. Han skapar fantastiska praliner, fyllda med smaker från Norrbottens skogar och myrar med syfte att resultatet ska bli utmärkande för trakten.

Köp produkterna i artikeln här

Thomas är utbildad i sitt hemland Schweiz och har arbetat på förnäma konditorier där. När han kom till Sverige började han på Operakällaren. Till Kiruna flyttade han tack vare kärleken och intresset för draghundar.

Hans praliner är fyllda med hjortron, lingon och blåbär. Självklara nordiska ingredienser där åkerbär är hans egen favorit.

Prisbelönt senap från Matskaparna i Dalarna

Missa inte heller att berika julbordet med unik världsmästarsenap från Dalarna. Senapen från LissEllas har vunnit VM-guld hela 12 gånger. Du hittar flera fina presentförpackningar på Landshopping.se med till exempel julsenap, taffel, skånsksenap och gravlaxsås. Helt och hållet handgjort med de bästa råvaror.

Köp utvalt mathantverk här

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen