Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 30 januari 2019

För korta armar? Så vet du att du behöver läsglasögon

Helt odramatisk eller utlösare av ålderskris? Att synen påverkas efter vi fyllt 40 år har de flesta hört. Så vet du att det är dags att skaffa läsglasögon.

Ålderssynthet kallas för, presbyopi. Synen försämras på nära håll och förändringen är helt normal och är en naturlig del av åldrandet. En del behöver också bättre belysning än tidigare för att kunna se bra.

Kisande kan vara ett tecken

Du vet att du drabbats av åldersynthet och att det är dags för läsglasögon när du märker att du måste kisa för att läsa på mobilen eller att armarna inte längre är långa nog för att du ska se bra. Du kan också uppleva svårigheter att snabbt fokusera när du växlar mellan föremål på nära och långt avstånd.

Tyvärr finns det inte så mycket man kan göra för att förebygga ålderssynthet. Däremot kan man slippa huvud- och nackvärk, som kan bero på synfel, genom att använda glasögon eller linser.

Bågar för alla! Köp snygga och trendiga läsglasögon och välj mellan många färger

Läsglasögon hjälper snabbt

Till en början kan det räcka att köpa enkla läsglasögon och numera är det inget att hänga läpp för. Det finns många snygga, trendiga alternativ till de standardmodeller man brukar går att köpa på macken.

Köp utvalda, uppskattade och älskade bågar som står för glädje, klass & stil från svenska Thorberg reading glasses i Land Shopping

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Succé för Saras naturliga deo – bara 6 välkända ingredienser

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen