Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 31 maj 2022

Försäljningssuccé för smarta ullplagg tack vare Landshopping

Ateljésydda smarta plagg från Västerbotten, med omtanke, av god design och kvalitet. Giraf of Sweden började med en ömmande nacke och idé om en lindrande och värmande produkt, till att bli en försäljningssuccé – tack vare Landshopping.se.

 Anna-Lena och Dan Engman är leverantörer i Landshopping.
Anna-Lena och Dan Engman är leverantörer i Landshopping.

– Land är en rikstäckande tidning som når kvalitetsmedvetna kunder som uppskattar småskaligt och ateljésydda plagg. Det har varit en perfekt match för oss och Giraf of Sweden, säger Anna-Lena Engman som är en av Landshopping.ses uppskattade leverantörer sedan 2019.

Anna-Lena och hennes man Dan Engman driver ett företag som erbjuder ateljésydda funktionsplagg av naturmaterial av hög kvalitet. Plagg som Anna-Lena själv har utvecklat efter att hon själv sökte något liknande på marknaden.

Köp succéprodukter från Västerbotten här

Hon var inblandad i en trafikolycka för många år sedan som resulterade i en whiplash-skada med efterföljande nackvärk. Till en början var plaggen som hon designade tänkt som smärtlindring och stöd, men ganska snabbt upptäckte hon fler användningsområden för värmande kragar, handledsvärmare och underbyxor.

– Till en början stod vi på mässor och visade upp produkterna. Det gjorde vi i cirka 10 år. Men det är tack var Landshopping.se som vi har fått fart på e-handeln. Det har gått lång över förväntan, avslöjar hon.

Stor hjälp av kundservice i Torsby

– Vi får beställningar från hela landet och väldigt fin support från Lands kundservice.

Nu arbetar hon tillsammans med sin skickliga sömmerska att utveckla en ny produktlinje i linne.

– Våra ullprodukter har verkligen varit ett vinnande koncept. Nu siktar vi på att kunna erbjuda produkter som fungerar hela året.

Och linneprodukterna är självklart lika smarta och funktionella som de i ull. Håll utkik efter nyheter på Landshopping.se.

Köp allt från Giraf of Sweden

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen