Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 8 april 2022

Förverkliga drömmen om en eldriven lådcykel

Ett bra, billigt och enkelt sätt att transportera matkassar, hundar, skräp, paket – och barn! Amladcyklars Ultimate Curve klarar 150 kilos last och kan bli en riktig arbetshäst i vardagen. Eldriven är den lättrampad och ett roligt färdmedel som konkurrerar ut bilen – snabbare än du tror.

 Att cykla på lådcykel väcker härliga känslor: det är roligt, smidigt och en fantastisk frihetskänsla.
Att cykla på lådcykel väcker härliga känslor: det är roligt, smidigt och en fantastisk frihetskänsla.

Det brukar krävas några vändor av funderingar och överväganden innan den blivande lådcyklisten har bestämt sig för att slå till.

Men när köpbeslutet väl är taget och cykeln levererad, så blir de flesta lådcyklister frälsta och självutnämnda ambassadörer för konceptet – ivriga att övertyga sin omgivning om att lastcykeln är det bästa som hänt på länge.

Lådcyklar blir allt vanligare

Faktum är att allt fler väljer bort bilen och ersätter den med en el-lastcykel.

I synnerhet för måsten och ärenden inne i samhället, som att hämta paket, handla mat, åka till återvinningsstationen, lämna och hämta barn på förskola och fritids. För dessa ärenden är lådcykeln snabb, smidig och krångelfri. Även när det regnar. Då finns smarta skydd och kapell att ta till.

Köp Landshopping.ses populäraste lådcykel – Ultimate Curve

Köp Amladcyklars Ultimate Curve här

Dessutom är lastcykeln ett fantastiskt färdmedel för sommarens utflykter. Du får med dig allt du önskar, grillen och solstolen om du så vill och resan till stranden blir så mycket behagligare när doftintryck och fartvind adderas. Till skillnad från bilen är det ju också enkelt att stanna till med en cykel, vid hästhagar, vid en äng och det gör färden lite mer till en upplevelse.

Det ger en känsla av härlig frihet!

När du ska bestämma dig för att köpa en lastcykel är det bra att kolla upp batteriet, hur cykeln fungerar att bromsa och priset.

Enkelt att svänga med anti-tilt styrsystem

 Om du vill ha den Ultimata och bästa El-lådcykeln är vår Ultimate Curve det rätta valet.
Om du vill ha den Ultimata och bästa El-lådcykeln är vår Ultimate Curve det rätta valet.

På Landshopping.se hittar du danska och prisvärda Amladcyklar. Populäraste modellen heter Ultimate Curve och har något som leverantören kallar ett ”anti-tilt styrsystem”. Det minimerar problemet med att trehjulingar är lite knepigare att svänga med, framförallt i nedförsbackar. Med det nya anti-tilt styrsystem blir din cykel mer lättkörd än en traditionell lådcykel. Ett riktigt stort lyft för dessa trehjulingar.

Lång räckvidd på Amladcyklar

Ultimate Curve har också en stark och tyst motor, ett 13 Ah batteri som ger dig upp till 60 km räckvidd, på en full laddning och du kan lasta så mycket som 150 kg utan problem. Den eleganta danska designen gör att du får in din cykel genom en standardytterdörr om det behovet skulle uppstå.

Dessutom är modellen utrustad med all utrustning som man efterfrågar på en ny cykel: Hydrauliska skivbromsar, Shimanoväxlar, smart laddare som slutar ladda när batteriet är fulladdat. Samt elektronisk gå-funktion och starthjälp eller ”walk-assist” som gör att cykeln rullar i promenadtakt i 5 km utan att du behöver trampa.

Specialpris på eldriven lådcykel

Beställ din Ultimate Curv via Landshopping.se och du får ett monterat ramlås och kapell som du kan dra över cykeln när den står parkerad och därmed förlänger livslängden på din lastcykel. Kapellet tål alla slags väder, och skyddar även cykeln från att blekna på grund av solens strålar, värde 1 200 kr.

Köp Amladcyklars Ultimate Curve här

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen