Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 29 mars 2019

Frihet på två hjul! Sommarens bästa erbjudande på Stålhästen cykel

På 1940-talet cyklade alla – till jobbet, till havet och till dansbanan. Det packades tält, och spritkök och så cyklade man på semestern. 2019 vill vi göra som farmor och farfar – cykeln är het igen. I Land Shopping får du tre bra erbjudande på en riktigt bra frihetsmaskin.

33 procent av svenskarna cyklar för träning och motion varje vecka, enligt en undersökning som SIFO på uppdrag av Svensk Cykling. Nära var tredje svensk cyklar varje vecka. Det är glädjande siffror eftersom cykling är en fantastisk manick som nästan alla har möjlighet att äga.

Den är bra för hälsan. Ger härliga närkontakt med naturen och för varje person som väljer cykel istället för bil så stöttar vi klimatet i positiv riktning.

Utrustad & Klar! Köp snygga Stålhästen

På 1940-talet var det självklart för alla att cykla. Andravärldskriget resulterade i bränslebrist, bilarna fick stå och cyklar med pakethållare blev det dominerande färdmedelet på svenska vägar. Även under semestertider när tält och sovsäck packades.

Så gör som farmor och farfar, ta cykeln lite oftare i sommar!

Är du en ovan cyklist? Börja ta regelbundna cykelturer i vårsolen – snart går det av bara farten.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Träspill och naturhampa blir vårens vackarste stol

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen