Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 17 juni 2017

Grattis Victoria! Här är presenterna för den som vill fira kungligt

Land hyllar Kronprinsessan som fyller 40 år den 14 juli! Här tipsar vi om presenter som passar en prinsessa – och alla andra som ska firas i sommar.

Den 14 juli, på sin 40-årsdag, ska Kronprinsessan Victoria firas stort. På morgonen anländer gästerna till Slottskyrkan i det Kungliga slottet för tacksägelsegudstjänsten, Te Deum. Sedan blir det mottagning på Logården och försvarsmakten skjuter salut. Kronprinsessparet åker också kortege genom huvudstaden.

FOTO: Erika Gerdemark/Kungahuset

Möt Kronprinsessan på Solliden

Kronprinsessans födelsedag avslutas i Borgholm på Öland med uppträdanden och TV-sändning från Borgholms IP. På lördag finns det möjlighet att hylla Kronprinsessan då Kungaparet och Kronprinsessparet möter allmänheten vid rundeln framför Sollidens slott kl 11.00.

Presenter för alla som ska firas

Har du en egen prins eller prinsessa som fyller år eller ska firas av någon annan anledning? Här har Lands redaktion tagit fram förslag på fina presenter som passar födelsedagsfirare, brudpar, konfirmander med flera.

Fler fina presenter finns i Land Shopping!

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen