Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 21 november 2018

Green Friday! Hållbart hantverk från landsbygden

Black Friday blir Green Friday i Land Shopping – en hyllning till hållbart hantverk och alla fantastiska entreprenörer. Vi har fina erbjudanden på våra kundfavoriter. Välkommen!

 I Land Shopping hittar du handplockade produkter från skickliga hantverkare från hela landet. Alla produkter är tillverkade med en stor dos passion.
I Land Shopping hittar du handplockade produkter från skickliga hantverkare från hela landet. Alla produkter är tillverkade med en stor dos passion.

Den 23 november är det årets största e-handelsdag Black Friday, ett koncept från USA och många e-handlare lockar med dumpade priser och rea. Men inte Lands e-handel Land Shopping. Vi väljer att stå upp för det vi tror på och satsar för andra året i rad på Green Friday och sätter hållbarhet och lokalt företagande i fokus istället för konsumtion.

 Den filtade ullskon Luddan tillverkas med stort kunnande av skomakare i Hälsingland.
Den filtade ullskon Luddan tillverkas med stort kunnande av skomakare i Hälsingland. FOTO: Katarina Hansson

Stötta svenska företag

Ta tillfället att stötta små hantverkare och svenska företag som producerar tidlösa varor som tål att brukas och slitas i många år. Varsågod här säsongens finaste tips och noga utvalda erbjudanden som gäller 23-30 november.

Handla tidlösa varor som tål att brukas i många år

 Syskonskaran som driver Våges tillverkar smarta och kluriga ljusstakar och produkter med identitet.
Syskonskaran som driver Våges tillverkar smarta och kluriga ljusstakar och produkter med identitet. FOTO: Andreas Bergström

Hitta fler fantastiska produkter i Land Shopping

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen