Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 21 november 2018

Green Friday! Hållbart hantverk från landsbygden

Black Friday blir Green Friday i Land Shopping – en hyllning till hållbart hantverk och alla fantastiska entreprenörer. Vi har fina erbjudanden på våra kundfavoriter. Välkommen!

 I Land Shopping hittar du handplockade produkter från skickliga hantverkare från hela landet. Alla produkter är tillverkade med en stor dos passion.
I Land Shopping hittar du handplockade produkter från skickliga hantverkare från hela landet. Alla produkter är tillverkade med en stor dos passion.

Den 23 november är det årets största e-handelsdag Black Friday, ett koncept från USA och många e-handlare lockar med dumpade priser och rea. Men inte Lands e-handel Land Shopping. Vi väljer att stå upp för det vi tror på och satsar för andra året i rad på Green Friday och sätter hållbarhet och lokalt företagande i fokus istället för konsumtion.

 Den filtade ullskon Luddan tillverkas med stort kunnande av skomakare i Hälsingland.
Den filtade ullskon Luddan tillverkas med stort kunnande av skomakare i Hälsingland. FOTO: Katarina Hansson

Stötta svenska företag

Ta tillfället att stötta små hantverkare och svenska företag som producerar tidlösa varor som tål att brukas och slitas i många år. Varsågod här säsongens finaste tips och noga utvalda erbjudanden som gäller 23-30 november.

Handla tidlösa varor som tål att brukas i många år

Green Friday 2018

 Syskonskaran som driver Våges tillverkar smarta och kluriga ljusstakar och produkter med identitet.
Syskonskaran som driver Våges tillverkar smarta och kluriga ljusstakar och produkter med identitet. FOTO: Andreas Bergström

Hitta fler fantastiska produkter i Land Shopping

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen