Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 30 november 2018

Hållbara julklappstips! 13 fina erbjudanden till jul

Släpp alla julklappsvåndor. Här är 13 genomtänkta klappar från Land Shoppings populäraste handlare. Produkterna håller hög kvalitet, de är snälla mot miljön, har lång livslängd och är helt och hållet unika.

Berså för två frukostpaket

Direkt från Gustavsbergs anrika porslinsfabrik får du ett mysigt frukostpaket med Stig Lindberghs dekor Berså – full av nostalgi.

Linneförkläde + 2 handdukar

Handsytt rejält förkläde i linne med bröstficka, midjeficka och band att hänga handduk i. Två kökshanddukar i linne i olika storlek och färg. Fint dekorerade med Leksandsband.

Mjukt, smart underställ i merino

Underställ i merinoull i grym kvalitet och dubbelt tyg där du fryser som mest – rumpa och knän.

Samarbetsbroderi för barn & vuxen

Drömklappen till alla vuxna som längtar efter att pyssla med barnen. Komplett materialsats till två stora tändsticksaskar. Material i ull med nål, garn, pärlor och lättläst beskrivning. För broderikonsten vidare till nästa generation!

Vedklyv i gjutjärn + boken VED

Slipp yxa och skona fingrarna med vedklyven Kindling Cracker i gjutjärn. Lätt att använda för stora och små. Köp klyven och matcha den med populära boken VED. Det blir ett fint och uppskattat paket.

3 stapelbara proffskastruller – minsta på köpet

Tre kastruller utformade att klara proffskökets krav och påfrestningar. Tillverkade med fem lager stål för bästa möjliga värmespridning. Håller i evigheter och helt sömlösa som förenklar rengöring.

Kulset i trä i presentask

Klassiska kulsmycken i rött eller svart tillverkade av svensk skog. Halsband, armband och örhängen levereras i fin presentask.

Necessär och sminkväska

Ett riktigt personligt och fint lyxset med necessär med dragsko och makeupväska sydda av ekologisk bomullsväv. Design av Ulrika Gyllstad.

Mössa + vantar från Rättvik

Finaste gåvan är populära kurbitsmössa med vantar i ull som kommer från Hemslöjden i Hantverksbyn Rättvik.

Bäddset x 2 – svala & slitstarka

Två påslakan och örngott med mönster från gamla pensionat Westerbloms tapeter från 1800-talet. Av högsta kvalitet i 100 procent bomullspercale. Slitstarkt och svalt. Försluts med knyt nertill och har öppningar upptill för enklare bäddning.

Skärbräda + handduk

Fint presentset med skärbräda och linnehandduk av Emma Sjödin. Emma tecknade av släktpelargonen en sommar när den växte sig stor i ett norrfönster.

Matcha naturgarvad väska med träsko

Svenskt, naturgarvat läder i en enkel hållbar väska som blir en trogen följeslagare genom livet. Matcha med träskor så får du ett fint julpris. Tillverkade med kärlek av Haga Trätoffelfabrik. Lägg båda produkterna i varukorgen och erhåll rabatten.

Bokpaket till släktforskaren

Lär dig mer om den svenska utvandringshistorien: Skuggshuggarlägren i Oregon och Washington och Amerikaresenärernas dilemma- Ska de stanna eller åka tillbaka till Sverige? I boken Albertina och Viktor får du möta några som valde att återvända.

Skapa Julstämning med lokalt hantverk från Land Shopping

Läs även: Starka och pålitliga Kymco klarar alla jobben

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen