Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 16 maj 2018

Härlig nostalgi! Håkans vindflöjlar blir pricken över i din mormorsrabatt

Du känner igen dem från din mormors trädgård: Ståtliga, handsnickrade trädgårdsdekorationer med en nypa humor. Köp Håkan Johnssons välgjorda trähantverk i Land Shopping.

Den äldre generationen ler nostalgiskt. Den yngre minns dem ifrån mormors prunkande perennrabatt. Trädgårdsdekorationerna av trä var vanliga i början av 1900-talet och Håkan Johanssons far tillverkade mängder av strandskator, gäss och örnar på sin fritid.

Väcker nostalgi

– Min far Arne Johansson var uppfinnare och älskade att experimentera. Han utvecklade sina idéer till en färdig och fungerande produkt och vid hans bortgång bestämde jag mig för att ta upp hans arbete, berättar Håkan Johansson som överraskades av det stora gensvaret när han förra sommaren begav sig till Varbergs torg med sina vindflöjlar.

– De väcker nostalgi och förknippas med en svunnen tid då dessa produkter inte var så ovanliga på torg och marknader

Skilda världar

Håkans tillverkningslokal ligger vid Träslövsläge strax söder om Varberg. Han kombinerar sitt träarbete med passionen för musik och är sångare och skriver låtar till viking metalbandet FROM NORTH.

Nu kan du köpa Håkans trähantverk i Land Shopping

Hitta mer hantverk och fina grejer för din trädgård i Land Shopping.

Läs även: Så skapar du känslan! 5 steg till en ljuvlig mormorsrabatt

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen