Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 11 februari 2022

Hjärthalsband i silver – en klassisk gåva som aldrig går fel

Den symboliserar kärlek och kan både användas i romantiska sammanhang eller när du vill uttrycka stöd till nära och kära. Oavsett om du skickar ett hjärta i form av en emoji i ett sms eller satsar på en variant i silver kommer hjärtat med all säkerhet väcka enbart varma känslor hos mottagaren.

 Brokigs smycken som är vackert tredimensionella.
Brokigs smycken som är vackert tredimensionella.

Den finns garanterat i varje kvinnas smyckeskrin.

Kanske var det livets första smycke till babyn från någon stolt släkting eller nära vän.

Oavsett vad så är smyckeshjärtat kanske den mest klassiska gåvan av dem alla. En gåva som garanterat får mottagarens hjärta att slå lite extra vid åsynen av den klassiska kärlekssymbolen, när presentpapperet faller.

Ge bort ett hjärtahalsband i silver – det kan inte gå fel

Landshopping.ses utvalda hjärtsmycke är dessutom tillverkat med hjärta och själ av Tove Larsson i Hälsingland. Hon tillverkar silverhjärtan i sin hemateljé. De finns att köpa i fyra olika storlekar och har sedan starten varit en av Landshopping.ses mest sålda produkter.

Brokig strävar inte efter att göra trendiga smycken – i stället är hennes förhoppning att du skall kunna bära och älska dina silversmycken genom hela livet.

Detta lilla hjärtat är ca 18 mm högt och sött på ormlänken 1,4 mm i diameter.

 I sin ateljé med utsikt över älven Ljusnan och sjön Bergviken designar Tove och tillverkar smycken i silver dag som natt.
I sin ateljé med utsikt över älven Ljusnan och sjön Bergviken designar Tove och tillverkar smycken i silver dag som natt.

– Vet man inte vilken längd man skall välja på länken brukar jag råda till att ta 45 cm, det brukar de flesta kunna ha, råder smyckshantverkaren själv.

Du kan också glädja någon genom att redan nu ta upp telefonen och skicka ett rosa hjärta med en rosett. Den gulliga hjärtemojin med en rosett liknar en chokladask eller present och det kan väl inte bli mer passande om du ska gratta din mamma, pappa, morbror eller bästa kompis på alla hjärtans dag.

Köp Brokigs alla smycken

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen