Gå till innehåll

Meddelande:

Det ser ut att vara tekniska problem just nu.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 17 November 2017

Hög tid att göra dina julklappar: 3 fina diy att lägga under granen!

Att få en julklapp som är tillverkad av givaren och som har tagit timmar att färdigställa värmer lite extra i hjärtat – eller vad tycker du? Här är tre fina diy som garanterat gör succé julafton.

Finaste pyntet till cykeln

Materialsatsen innehåller allt som behövs för att färdigställa detta vackra sadelskydd: Ylletyg med påtryckt mönster, ylletrikå, vliselin, stoppning, gummiband, garn, nål och tydlig arbetsbeskrivning. Passar till stor sadel men kan enkelt förminskas efter egen storlek.

Testa trendigt sjömanshantverk

Makramé är trendigt och hett som tusan just nu och ett gammalt hantverk som utövades av sjöman på 1800-talet. I paketet finns det material som du behöver för att själv kunna knyta dessa två olika makraméerna; snöre, träkulor och pinne. En instruktion medföljer som skall vara lätt att följa med små teckningar på knutarna.

Till mjukisbyxälskaren

En väggbonad med personligt uttryck och humor är en perfekt julklapp. Detta broderikit innehåller allt som behövs för att skapa din egen väggbonad i korsstygn.

Hitta fler julklappar tillverkade av hantverkare från hela landet i Land Shopping.

Läs även: Omtyckta gåvor: Erkers Marie målar livet från förr

Köp fina handarbeten i Land Shopping

Diy julklappar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen