Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 3 december 2018

Hög tid för armbandsur av trä! Svensk design i tåligt material

Österrikes bergstoppar inspirerade till det svenska klockmärket Headpeace. Eftersom klockorna tillverkas av trä är ingen den andra lik.

FOTO: Malou Winter

Svenske Marcus Malm har alltid hängt mycket i naturen, främst i skidbackarna. Genom inspiration från bergstopparna kring Sankt Anton am Arlberg i Österrike väcktes idén om en klocka i av naturmaterial. I dag har märket Headpeace flera olika unisexmodeller i trä som blivit populära jorden runt.

Köp klockor i trä från HEADPEACE hos Land Shopping!

min nya kollektion

Trä – ett levande material

Ingen träbit är den andra lik, vilket betyder att varje träklocka blir unik. Det blir även tydligt över tid eftersom nyansen förändras något med åren. Trots detta behöver klockorna i vitt askträ aldrig behandlas något ytterligare under sin livstid.

Använd armbandsur och minska skärmtiden

Har du tänkt på att ett armbandsur på handleden kommer du automatiskt att minska din skärmtid. I Sverige kollar 1 av 5 på sin telefon mer än 50 gånger per dag. Att se vad klockan är på telefonen kan leda till att man ser notiser som stressar. Med ett armbandsur kan du hålla dig fokuserad på det du gör samtidigt som du har koll på tiden.

Hitta lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Miljövänliga strumpbyxor! Lika snygga ben med återvunnen nylon

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen