Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 4 september 2019

Höstrabatt i växtpaket! Gör som proffsen och plantera nu

Fuktig höst. Fortfarande solvarm jord och ingen risk för heta torra dagar. Hösten är idealisk för plantering av dina nya rabatt. Köp färdigkomponerade höstrabatten med 6 utvalda perenner, totalt 18 plantor.

Hösten är den idealiska tiden för plantering i trädgården och faktisk den mest hektiska tiden för professionella trädgårdsanläggare. Nyplanterade växter blir inte lika stressade av långa, varma och soliga dagar utan kan rota sig i lugn och ro för att sedan blomma ut med full kraft under nästa växtsäsong.

Bättre förutsättningar på hösten

Dessutom riskerar inte din plantering att dö när du åker på sommarsemester och du slipper känna dig lika stressad när det gäller bevattning och skötsel som vid plantering under vår och sommar.

Du får rabattskiss

Med Land Shoppings färdigkomponerade paket får du en samling fantastiska höstperenner som du kommer att kunna njuta av redan denna höst och som sedan kommer tillbaka år efter år. Växterna i paketet är komponerade för en samplantering, enligt planteringsskissen som du hittar i produktbeskrivningen när du klickar på ”Köp” växtpaketet. Den ger en rabatt om cirka 5×3 meter. Självklart kan du plantera dina växter på olika platser i trädgården där du själv anser att de kommer bäst till sin rätt.

Köp Land Shoppings färdigkomponerade höstrabatt

Detta växtpaket trivs som bäst i halvsol. Bilderna visar varje enskild växt som ingår. Notera att alla bilder är på etablerade fullvuxna exemplar av respektive växt.

Det här ingår i växtpaketet ”Vackra höstperenner”

2 st Rödbladig smällspirea ”Diabolo”

2 st Höstsilverax ”Brunette”

5 st Höstanemon ”Robustissima”

1 st Japanskt gräs ”Kleine Silberspinne”

4 st Alunrot ”Frosted Violet”

4 st Bergormrot ”Darjeeling Red”

FOTO: darrya

Om tillgången på någon växt skulle upphöra på grund av slutförsäljning ersätter vi med en likvärdig som ger ett minst lika bra resultat.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Bokashi 2.0: Kompostera dina matretser snyggt på diskbänken

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen