Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 11 december 2018

Julens bästsäljare! 10-i-toppklapparna från Land Shopping

Hantverk, eldrivet och inspirerande böcker om livet på landet förr. Så ser köptrenden ut under årets julhandel i Land Shopping. Suget efter produkter med rötterna djupt i de svenska traditionerna är stort.

FOTO: BartekSzewczyk

En vackert stickad kofta med mönster inspirerade av den berömda delsbodräkten, en rustik handsmidd ljusstake i form av en kätting, ett vackert armbandsur helt unik tillverkad i trä.

De populäraste produkterna under 2018 års julhandel är en stark gemensam faktor – de har rötterna rakt ned i den svenska myllan och de är tillverkade med en stor dos passion och för att hålla i generationer.

Miljö och klimat starkt på andra plats

Dessutom är det många som fastnar för varor som är skonsammare mot klimatet och har en miljöprofil. Många vill under 2019 städa med giftfria produkter och byter ut plasten i köket mot trä, rostfritt och bambu. Sara Lindahls handkokta deodoranter – tillverkade på endast 6 ingredienser – kommer ligga under många granar runt om i landet.

Inspiration! Handla 10-i-toppklapparna här

Julen 2018

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Handledsvärmare – bästa hjälpen för dig som är frusen

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen