Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 19 november 2021

Julklappar till henne

Vi har hittat fina julklappar som uppskattas av henne – fru, mamma, mormor, flickvän, syster eller andra älskade kvinnor i din närhet. Här är julklappstipsen som lyfter julen.

1. Naturlig hudvård – lyxigt och snällt mot huden

 Första julklappstipset till henne: handgjorda lyxiga produkter för kropp och hud.
Första julklappstipset till henne: handgjorda lyxiga produkter för kropp och hud.

Vill du ge något riktigt fint som kommer till användning varje dag? Ge bort ett paket fyllt med naturlig hudvård. I Landshopping.ses kategori hud och hälsa hittar du handgjorda schampon, balsam, oljor, tvålar och även rakprodukter. De är småskaligt tillverkade av naturliga ingredienser som vårdar och är snälla mot hud och miljö.

Köp naturlig hudvård

2. Homefarm bevattningsbox

 Odla smart och lätt direkt i jordsäcken. Bevattningen sköt automatiskt.
Odla smart och lätt direkt i jordsäcken. Bevattningen sköt automatiskt.

Vattningshjälp i låda! Det här är julklappen som garanterat smäller högt och är varje hobbyodlares dröm. Med Homefarm bevattningsbox kan du odla törstiga plantor, som till exempel tomat, direkt i ett vattenmagasin i en säck jord. Snabbt och enkelt fixat och du kan lugnt slappna av och se plantorna växa sig starka. Perfekt att placera på balkongen, altanen eller längs med huset.

Köp smart bevattningsbox

3. Mjuk och värmande ullmössa

 En hantverksmässigt tillverkad mössa i ull blir en fin julklapp till henne.
En hantverksmässigt tillverkad mössa i ull blir en fin julklapp till henne.

Stilren och diskret grå eller färgstark med röda eller rosa rosor? Det spelar ingen roll vad du är på jakt efter. På Landshopping.se finns varma, mjuka ullmössor för alla smaker, hållbart tillverkade i finaste ull.

Se alla utvalda mössor

4. Värmeljus i bivax

 Mys med miljövänlig värmeljus.
Mys med miljövänlig värmeljus.

Till hemmamys-älskaren köper du miljövänliga värmeljus av bivax med tillhörande glaskopp. Vi svenskar är mysproffs och vill helst göra det i skenet av levande ljus. Det här är ett sätt att göra det lite mer miljösnällt.

Köp värmeljus i bivax

5. Handgjort silversmycke från Brokig

 Brokig silversmycken är en uppskattad gåva.
Brokig silversmycken är en uppskattad gåva.

Tove Larsson driver företaget Brokig silversmycken i Segersta, Hälsingland, och är en omtyckt designer som säljer smycken till utvalda återförsäljare runt om i landet. Hennes halssmycke hjärta finns i flera storlekar och har varit en av storsäljarna på Landshopping.se. Köp med svart tuff rem eller silverlänk.

Köp ett smycke från Brokig

6. Poncho

 Köp en poncho i julklapp och gör henne lycklig.
Köp en poncho i julklapp och gör henne lycklig.

Vackert julröd, klassiskt blå, kort eller generös som räcker och värmer långt ner på låren. Ponchon är verkligen ett smart plagg som är lätt att älska. Ha den i knät en sval sommarkväll, bär den över den lätta dunjackan, till kjol eller till jeans. Du ser både uppklädd och avslappnad ut på samma gång. Ge bort en poncho i julklapp. På Landshopping.se hittar du flera fina varianter.

Hitta din poncho här

Här hittar du fler julklappstips till henne

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen