Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 17 december 2021

Julklapparna du hinner beställa – hantverk, kryss, sköna ullplagg

Vi har samlat ihop ett helt gäng fina klappar för alla smaker, som du fortfarande hinner beställa och få innan jul. Beställ senast måndagen den 20 december, 2021, kl 12:00.

Landshopping.ses sista-minuten-klappar är unika och inget som alla har sedan tidigare. Vad sägs om vackra smycken av trä, söta örhängen av näver eller ett stort och rejält krysspaket som håller mottagaren sysselsatt timmar framöver?

Missa inte heller de sköna ullplaggen från Giraf of Sweden. Producerade i Jämtland i mjuk ull som inte sticks och värmer utsatta kroppsdelar som nacke, halas och handleder.

Köp sista-minuten-klapparna enkelt här

Hållbara produkter och lokalt hantverk har varit kärnan på Landshopping.se sedan start. Här kan du handla utvalda produkter som kan användas och älskas under lång tid. Många anslutna handlare arbetar med småskalig produktion i egen regi och därför kan de också lova att samtliga beställningar som läggs senast den 20 december 2021, kl 12:00, packas och postas samma dag.

Lycka till med klappjakten och God Jul!

Köp sista-minuten-klappar här

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen