Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 23 november 2018

Just nu! 25% rabatt på fårskinn från svenska gårdar

Lyxigt, snyggt, varmt och gosigt. Att köpa ett svenskt fårskinn av god kvalitet är en investering som håller att glädjas åt i åtskilliga år framöver. Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande i Land Shopping: 25% rabatt på ALLA svenska skinn.

Fårskinn är slittåliga och är mysiga att ha såväl på golvet som att sitta och ligga på. Långhårigt eller korthårigt, för barnvagn eller soffa.

Det är inte bara bebisar som sover gott på skinn. Testa själv och sov gott och släpp stressen med hjälp av ullens värmande effekt på vintern och förmågan att svalka under varma sommardagar.

Skinn från svenska gårdar

Skinnen du hittar i Land Shopping kommer från grossisten Karlsbergs gård som samarbetar med fårgårdar i hela Sverige. De flesta skinnen bereds i Polen i en stad som heter Nowy Targ som är känd för sin långa hantverkstradition inom läder, skinnberedning och sömnad. Några bereds i svenska Tranås.

Unikt erbjudande på svenska fårskinn

Hitta lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Omtalad tvål: Tvål av kol rengör på djupet

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen