Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 5 november 2018

Slipp oroa dig för svettlukt! Antiodör och klimatsmarta plagg av bambu

Mjukt och följsamt, reducerar dåligt lukt och perfekt att bära närmst kroppen. Klä dig i klimatvänlig bambu – ett material som blir allt mer populärt.

Underkläder och t-shirts och av bambuviskos är en av Land Shoppings storsäljare. Suget efter miljövänliga material växer sig allt större och bambu växer både fort och helt utan bevattning eller gödsling. Bambu som processas till viskos i slutna system med kemikalieåtervinning har bra miljöegenskaper. Därför kan du handla bambuplagg utan dåligt samvete.

Bra egenskaper

Tyg tillverkat av bambu har en porös struktur och andas på ett naturligt sätt. Det medför att kläderna svalkar på sommaren och värmer på vintern – de funkar helt enkelt lika bra året runt. Dessutom är det bra på att ta hand om svett och fukt. Materialet suger åt sig fukten mycket effektivare än bomull. Själva växten bambu är inte bara ofantligt snabbväxande den sägs även ha antibakteriella egenskaper som förs över i plagget. Perfekt för den som är orolig för att lukta illa.

Den här veckan har vi ett fint erbjudande på t-shirts – du får tvättpåse på köpet.

Passa på och berika garderoben med bambu – köp här

min nya kollektion

Hitta fler klimatsmarta och giftfria produkter Land Shopping

Läs även: Svensk tradition och ull – storsäljare i Land Shopping

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen